"2021 Yılı Maskesiz Yılımız Olsun"

Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, beraberlik, sağlık ve dayanışma vurgusu yaparak 2021 yılı, maskesiz bir yıl olsun dedi.

609

Başkan Balcıoğlu, 2021 yılının başta cennet ülkemiz Türkiye ve cennet memleketimiz Giresun olmak üzere, bütün dünyaya huzur, sağlık ve istikrar getirmesi temenni ediyoruz.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl herkes hayatta kalma mücadelesi verdi. Yıl içinde yakın arkadaşlarımızı ve memleketimizin çınarlarını koronadan kaybettik. Herkes için zor bir yıl oldu, tüm sektörler ile birlikte hepimiz için sıkıntılı bir yılı geride bıraktık.

Pandemi başlangıcı olan Mart'tan bu yana çok zor geçti. Ulusal medyada olduğu gibi yerel medyamızın manşetlerinden de Korona salgını haberleri hiç gündemden düşmedi.

Pandemi döneminde doktorlardan hemşirelere, temizlik görevlilerinden güvenlik elemanlarına dek hastanelerdeki sağlıkçı emekçileri her zaman olduğu gibi olağanüstü fedakârlıkla insanüstü bir mücadele gösterdiler.

Bizler basın olarak gündemin nabzını ve önemli haberlerini kamuoyuna sunarak görevimizi fedakârca yerine getirmeye çalıştık.

Giresun Medya Platformu olarak, ortak paylaşım ve ortak hareket düşüncesi ile basın mensupları ve STK'lar olarak, birliğimiz gücümüzdür diyerek çalışmalar yaptık, bundan sonra da Türkiye’nin ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapacağımızı bildirerek, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyoruz.

Yeni yılda en büyük beklentimiz gelen aşının öncellikli vatandaşlara ulaşması ve toplumun morallerinin biraz düzeltmesidir. Hep birlikte maskesiz bir yılın olmasını istediğimiz 2021'e daha umutla bakıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, basın mensuplarımızın, tüm hemşerilerimizin ve dostlarımızın yeni yılını kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyoruz.



Giriş: 31 Aralık 2020 | Güncelleme: 14 Mart 2021 | Okunma: 609


Kaynak: İbrahim Balcıoğlu




Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.